MHP Dulkadiroğlu'na, Akpınar tekrar aday

Güncelleme Tarihi:

MHP Dulkadiroğluna, Akpınar tekrar aday
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 15:37

MHP Dulkadiroğlu'na, Akpınar tekrar aday

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, cumartesi günü yapılacak olan olağan kongrede ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Bir basın toplantısı düzenleyen Mustafa Akpınar, 20 yıldır MHP'nin içinde yer aldığını ve Kahramanmaraş büyükşehir olunca parti tarafından Dulkadiroğlu İlçe Başkanı olarak atandığını söyledi. 2 yıl önce yapılan kongreyle de başkanlığa seçildiğini ifade eden Akpınar, "Türkiye'nin her tarafından MHP ilçe kongreleri devam etmekte olup 29 Nisan Cumartesi günü de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Dulkadiroğlu ilçe kongremizi gerçekleştirmiş olacağız. Tekrardan Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına aday olacağız ve .şu ana kadar başka bir aday da görünmüyor" dedi.
"AK PARTİ BÖBÜRLENMESİN"
16 Nisan halk oylamasını da değerlendiren Akpınar, 1 Kasım seçimlerin Ak Parti'nin Dulkadiroğlu'nda 98 bin oy alırken, referandumda ilçede çıkan 102 bin evet oyunun çıktığını söyledi. 1 Kasım seçimleri ile referandum sonuçlarını analiz ettiğini söyleyen Mustafa Akpınar şöyle konuştu:
"Yaptığım analizlerde Ak Parti'nin çok oy aldığı bir takım sandıkları evet oyunun az olduğunu gördüm. Dolayısıyla ülkemizde yaşanan malum konudan dolayı bir takım sıkıntılar var. Bu sıkıntılar içeri.sinde olanlar da referandumda hayır oyu verdi. Basit bir örnek vereyim, cezaevinde yüzde 70'e yakın hayır oyu çıktı. Bu zamana kadar Ak Parti her zaman birinci parti oldu ve birçok sandıklarda, bakın Kahramanmaraş'ta en çok evet oyu Dulkadiroğlu bölgesinde. Ak Parti için söylüyorum, 'Bu oyun alınmasını da en çok biz sağladık' diye kendi kendine böbürlenmesin. MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı yöneticisiyle, kadın kollarıyla, ülkü ocaklarıyla, referandum döneminde sahada oldu . Ama şunu da iyi biliyorum Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı sahada da çok fazla olamadı."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!