MHP AK Parti'ye desteğin nedenini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

MHP AK Partiye desteğin nedenini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 13:13

MHP AK Parti'ye desteğin nedenini açıkladı

Haberin Devamı

MHPİzmir İl Başkanı Necat Karataş, Menderes'te teşkilatla yaptığı kahvaltıda AK Parti'ye destek verdikleri yönündeki eleştirilere dikkat çekti ve "Bizler bu ülke bu vatan için ne ifade ediyoruz nerede duruyoruz ona bakarız, biz moda siyasetçisi bölücü ayrılıkçı sevicisi değiliz" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik durumunun geçmişte uygulanan yanlış ve isabetsiz politikalardan kaynaklandığını öne sürerek, şunları söyledi:

"Maalesef Ülkemiz Türk ve Türkiye düşmanları tarafında kuşatılmış durumda. Ülke insanımız yıllardır süregelen  terör belasıyla acı çekmekte bununla beraber sınırlarımızdaki gelişmelerin Türkiye'yi tehdit altına almasıyla ülkemiz yangın yerine döndü. Başka Türkiye yok birilerinin gidebileceği başkaca ülkeler olabilir ama biz bizlere emanet edilen bu vatan toprağını bırakıp hiçbir yere gidemeyiz. Türk milleti Türk vatanı için sonuna kadar mücadelemizi sürdürürüz. Şehit olmaya da hazırız. Bu sebeple bize kimin ne söylediği önemli değil. Bizler bu ülke bu vatan için ne ifade ediyoruz nerede duruyoruz ona bakarız, biz moda siyasetçisi bölücü ayrılıkçı sevicisi değiliz, Bizler ilkeli, ülkülü ve dürüst siyasetin adresi olan MHP'liyiz. Bizleri AKP"ye destek olmakla suçlayanlar kendilerinin neye ve kime destek olduklarının farkına varsınlar. Türk milletinin çıkarlarına göre siyaset yapsınlar. Bizler AKP'ye değil, tarafımızca kabul gören ve beklentimiz olan uygulamalara destek veriyoruz."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!