MHP Aday Adayı Mine Aktaş : MHP mükemmellerle yoluna devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

MHP Aday Adayı Mine Aktaş : MHP mükemmellerle yoluna devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 12:02

MHP Aday Adayı Mine Aktaş : MHP mükemmellerle yoluna devam ediyor

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Psikolog Mine Aktaş, “MHP iyilerle değil, mükemmellerle yoluna devam ediyor” dedi.
Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Psikolog Mine Aktaş, partisinin Kavak, Asarcık, Havza ve Ladik ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Aynı zamanda Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz’u da makamında ziyaret eden Aktaş, “24 Haziran’da Türk Milleti bedeni bizde olup yüreği başkasında olanlara tokat gibi cevabı sandıkta verecektir. Türk Milleti ülkesinin bekası için devletine sahip çıkacaktır” dedi.
MHP'nin iyilerle değil mükemmellerle yoluna devam ettiğini de ifade eden Mine Aktaş, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin önerileri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da onayı üzerine ülkemizde bir erken seçim kararı alınmıştır. Bu seçimler ülkemizin kalkınması ve dış mihraklara karşı verilen mücadelede önemli bir adım olacaktır. Yeni kapıda kurulan ittifakın sandığa Cumhur İttifakı olarak yansımasının ardından ülkemize karşı oynanan oyunlar bozulmuştur. Ancak, dış mihraklar durmamış içeriden ve dışarıdan ülkemize karşı saldırılarına devam etmiştir. Tüm saldırıları ve oyunları milletimiz 24 Haziran’da Cumhur İttifakı ve TBMM’de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi oluşturarak bozacaktır. Türk Milleti gücünü 24 Haziran’da gösterecektir” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!