MHP Adana İl Yönetimi Başkan Sözlü'yü ziyaret etti 

Güncelleme Tarihi:

MHP Adana İl Yönetimi Başkan Sözlüyü ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 14:35

MHP Adana İl Yönetimi Başkan Sözlü'yü ziyaret etti 

Haberin Devamı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP  Adana İl Başkanı Sertan Duran ve yönetim kurulu üyeleri, Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Sözlü, 4 dönemdir MHP'den belediye başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Hizmette tarafsız bir belediye başkanıyım ancak, MHP ile nikahlıyım. Adana genelinde milyonlarca insana hizmet ederken tarafsız davranışım bu bağı koparmaz. Son zamanlarda MHP muhaliflerinin parti kuracağına dair söylentiler var. MHP'den kopacak bir tek yaprak yoktur. Farklı arayış içinde olanları hoş karşılamaz, farklı arayış içinde de olmayız. MHP'nin bekçiliği varsa buna da talibim. Bu harekete uzaktan dua etmeye de, kovulsak da ona hizmet etmeye de hazırım" dedi. 
Sertan Duran ise, MHP'nin büyük bir aile olduğunu kaydederek, "MHP'ye Türk Milleti'nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin her zaman ihtiyacı olmuştur. Tembellik şansımız yok, yorulmadan çalışacak sancağı daha yukarıya taşıyacağız. Biz Hüseyin Sözlü'yle gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki Milliyetçi Ülkücü Hareket Adana'da daha büyük başarılara imza atacak. MHP Türk Milleti'nin geleceği, devletin bekası noktasında her zaman için Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin sigortasıdır. Kim hangi kapıya giderse gitsin, kim nerede hangi menfaat arayışına girerse girsin. biz buradayız ve mükafatının çile ve meşakkat olduğu bu kutlu yolda yorulmadan yürümeye, Milliyetçi Türkiye'nin inşasına katkı sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 
Ziyaret sonunda MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Başkan Sözlü'ye üç hilal tablosu verirken Başkan Sözlü de Duran'a el dokuması kilim ve Türklerin düştüğü her dar boğazdan kurtuluşunu simgeleyen Bozkurt heykeli hediye etti.

ADANA
FOTOĞRAFLI
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!