Mezun olduğu okula ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Mezun olduğu okula ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 01:34

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan mezun olduğu ve yenilenen İstanbul İmam Hatip Lisesi’ni gezerek incelemede bulundu. Okul kısa bir süre sonra İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi adıyla yeniden açılacak.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da mezun olduğu İstanbul İmam Hatip Lisesi yıkılarak yeniden yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni öğretim yılında İstanbul Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi adıyla açılacak olan okulda dün incelemelerde bulundu. Yaklaşık 45 dakika okulda inceleme yapan Erdoğan, ayrılırken makam aracı içinden Rabia işareti yaparak vatandaşlara el salladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretin ardından Beylerbeyi Sarayı’na geçti.

Okulun inşaatı Türkiye’nin dört bir yanından getirilen malzemelerle gerçekleştirildi. İnşaat yaklaşık 2 yıl sürdü. 13 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan okulda 24 derslik, 3 laboratuvar, kütüphane, 450 kişilik yemekhane, 376 kişilik konferans salonu, 400 kişilik büyük mescit bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!