Mezitli'de selden zarar gören ailelere yardım

Güncelleme Tarihi:

Mezitlide selden zarar gören ailelere yardım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 11:12

Mezitli'de selden zarar gören ailelere yardım

Haberin Devamı

 

MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde, geçtiğimiz haftalarda yaşanan selde zarar gören ailelere vatandaşlar yardım elini uzattı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın sosyal medya üzerinden başlattığı 'Mezitli Halkı Elele' kampanyasına destek veren vatandaşlar, selden birinci derecede zarar gören ailelere yiyecek, içecek ve giyecek yardımı yaptı. Bazı vatandaşlar da ailelerin evlerini temizleyerek kullanıma uygun hale getirdi. Bir mobilya mağazası da üç aileye yatak, baza, koltuk gibi çok sayıda ev eşyası bağışında bulunarak ailelerin mağduriyetlerini giderdi.
Selde evlerini su basan, eşyaları kullanılmaz hale gelen çok sayıda vatandaş bulunduğunu belirten Başkan Tarhan, "Biz belediye olarak vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Ama sadece belediye imkanları ile bu yaraların sarılması mümkün değil. Sosyal medya üzerinden bir kampanyası başlattık. İmkanı olan tüm vatandaşlarımızı destek olmaya çağırıyoruz. Kış şartlarında gerçekten çok zor günler geçiren bu vatandaşlarımıza destek olmak isteyenler belediyemize ulaşırlarsa yardımlarının afetzedelere ulaşmasında köprü olmaya hazırız" dedi.

Gülhan DEMİRCİ / MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!