Mezar taşçıları sitesi hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Mezar taşçıları sitesi hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 16:19

Mezar taşçıları sitesi hizmete açıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) -  MELİKGAZİ Belediyesi Kayseri Şehir Mezarlığında yaptırdığı mezar taşçıları esnafına özel site törenle hizmete açıldı.

Mezar taşçıları sitesinin Şehir Mezarlığının 4. Kapısının karşısındaki alana inşa edildiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, esnaf sitelerin önemini vurgulayarak “Melikgazi Belediyemiz esnaf dostu bir belediye olarak Kapalı semt pazar yerleri, Hurdacılar sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar sitesi, Çelik Eşya üretici ve satıcılar sitesi, Peynirciler siteleri ile aslında esnafa ekonomiye ve istihdama yatırım yapıyoruz. Esnaf sitelerimiz hem esnaf kesimine hem de tüketiciye verdiğimiz önemin bir kanıtıdır. Mezar taşçıları esnaf sitemizde 28 esnaf kardeşimizi bir araya getirerek iş disiplini, çevre ve görsel kirlilik ortadan kaldırılmıştır. Çevre düzenlemesi, otopark ile sosyal tesis binası yapılarak hizmette bütünlük sağlanmıştır. İlçeye yapılan her yatırım esnafın gelirini artırmaktadır. Kayseri bölge ve ülke ekonomisi için önemli bir merkez. Yerel yönetimler şehrin prestijini arttıracak çalışmalara imza atmalıdır. Üreten, kazanan ve kazandıran bir şehir olarak projeleri birer birer hayata geçiriyoruz." dedi.

Başkan Büyükkılıç açılışa katılan davetliler ile birlikte site esnaflarını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Açılış ve tanıtım töreninde katılımcılara ekmek arası balık ikram edildi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!