Mevlüt Erdinç Aybaba'nın listesinde

Güncelleme Tarihi:

Mevlüt Erdinç Aybabanın listesinde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2012 19:07

Yeni sezon öncesi forvet oyuncusu arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, futbol komitesinin 1 hafta içinde transferle ilgili sonuca ulaşmak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlı kulüp ilk olarak Glasgow Rangers'ın Nijeryalı oyuncu Sone Aluko ile temasa geçmiş ancak oyuncunun futbol hayatını İngiltere'de sürdürmek istemesinden dolayı bu transferi gerçekleştirememişti. Daha sonra Lokomotif Moskova forması giyen Bosna-Hersekli futbolcu Senijad Ibricic ile ilgilinen Beşiktaş, bu oyuncu ile ilgili kararını henüz vermedi.

Ibricic'in, Lokomotif Moskova'da geçtiğimiz sezon forvet bölgesinden çok orta sahanın sol kanadında görev yapması, teknik direktör Samet Aybaba'nın kararsız kalmasına neden olurken, milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in de listede olduğu belirtildi.

Geçen sezonun devre arasında Paris Saint-Germain'den Rennes'e transfer olan Fransa doğumlu Türk oyuncuyu yüksek bonservis bedeli nedeniyle 1 yıllığına kiralamayı düşünen futbol komitesinin, Rennes kulübü yetkilileri ile bu hafta içinde görüşebilecekleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!