Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'nde Alanyaspor coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesinde Alanyaspor coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 17:48

Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'nde Alanyaspor coşkusu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AYTEMİZ Alanyasporlu Emre Akbaba, Haydar Yılmaz, Chisamba Lungu ve Mamadou Fofana, 'Alanyaspor'um Okulumda Projesi' kapsamında Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
Aytemiz Alanyaspor Kulübü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü 'Alanyaspor'um Okulumda Projesi'nin son durağı Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi oldu. Turuncu yeşilli futbolcular Emre Akbaba, Haydar Yılmaz, Chisamba Lungu ve Mamadou Fofana'nın öğrencilerle bir araya geldiği etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Okul Müdürü Taner Yıldırım'ın konuşmasının ardından projenin yürütücüsü Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Müdürü Yusuf Yılmaz, projenin amacını anlatan konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de projenin önemine değindi.
Aytemiz Alanyspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'nin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, "Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bu programdan haberi var. Kendisi, başvuru yapan 100 öğrencinin passolig masraflarını karşılayacağını söyledi" diyerek öğrencilere müjde verdi.
Başkan Çavuşoğlu konuşmasının ardından Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Müdürü Taner Yıldırım ve İMKB Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Şaban Buyantemur'a Aytemiz Alanyaspor forması hediye etti.
Daha sonra öğrenciler tekvando gösterisi yaptı. Program sonunda futbolcularımız öğrencilere imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!