Metropolitan Türk Polis Derneği’nden kaynaşma gecesi

Güncelleme Tarihi:

Metropolitan Türk Polis Derneği’nden kaynaşma gecesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2016 12:24

Londra’nın güvenliğinden sorumlu Metropolitan Polis Teşkilatı bünyesinde görev yapan Türk kökenli polislerin oluşturduğu Türk Polis Derneği (TPA) üyeleri ve aileleri, ‘Birlik, tanışma ve kaynaşma gecesi’nde bir araya geldi.

Haberin Devamı

BÜNYESİNDE 51.000’den fazla kadronun istihdam edildiği Birleşik Krallık’taki en büyük güç olan teşkilatta resmi istatistikler olmamasına rağmen Londra ve civarında sayıları 350’i aşkın Türk kökenli polisin görev yaptığı tahmin ediliyor.

YÖNETİCİLERİN TAMAMI KATILDI
Harringay bölgesindeki Şelale Restaurant’da düzenlenen yemekli geceye Metropolitan Türk Polis Derneği yöneticilerinden Başkan Meryem Cast, Başkan Yardımcısı Halil Hüseyin, Genel Sekreter Selma Yücesoy, Genel Sekreter Yardımcısı Abi Osman, Sosyal İşler Sekreteri Homre Varley, Sosyal İşler Sekreter Yardımcısı Salih İsmail, Mali İşler Sorumlusu Mehmet Ganidağlı ve Mali İşler Sorumlusu Yardımcısı Bahar Erdem, Y. K. Üyeleri Mehmet Hasan ve Anabell Hasan, Harringay Esnaf Derneği Başkanı Şefik Mehmet, yardımcısı Rob Chauy, Tulip Holidays Yönetim Kurulu Başkanı Itır Sökmen ve Sky Management Direktörü Serkan Kurt’ta katıldı.

Haberin Devamı

13 YILDIR HİZVET VERİYORLAR
Gecede kısa bir konuşma yapan Polis Müfettişi Homre Varley, Metropolitan Polisi ile Türk toplumu arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 2013 yılından bu yana hizmet verdiklerini söyledi. Derneğe yeni katılan üyeleri tanıttıktan sonra geceye katkılarından dolayı restorant sahibi Sabri Baraçkılıç’a teşekkür eden Varley, Harringay Esnaf Derneği Başkanı Şefik Mehmet’e de üzerinde Metropolitan Polisi’nin logosu bulunan madalya ve bir buket çiçek takdim etti.

BAKMADAN GEÇME!