Metroda panik

Güncelleme Tarihi:

Metroda panik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 17:04

Çayyolu Metrosu’nda dün sabah peş peşe arıza yaşandı. Kızılay’da, saat 08.37’de kapılarını kapatan metro seti hareket etmedi.

Haberin Devamı

İstasyondaki kalabalık artınca metronun kapıları tekrar açıldı ve 5 dakika gecikmeyle sefere başladı. Aynı metro Necatibey istasyonuna geldiğinde bir kez daha arızalandı. 08.47’de yolcu indirip, bindirdikten sonra kapıları kapanan metro hareket etmedi. Önce ışıkları kapanan sonra da havalandırma sistemi duran vagonlardaki sıcaklık kalabalık nedeniyle artınca, yolculardan bazıları panikledi. Diğer yolcuların sakinleştirdiği vatandaşlar, nefes almakta zorlandıklarını belirterek, kapı acil çıkış kolunu kullanarak dışarı çıktı

ARIZA ANONSU YAPILMADI

Kapıları kendi imkânlarıyla açan vatandaşlar, vagonlardan inip istasyonda metronun yeniden çalışmasını bekledi. 6 dakika süren arızanın ardından metro çalıştı ve vatandaşlar vagonlara binip yolculuklarına devam etti. Arızalar nedeniyle metro seferi 11 dakika aksadığı için çok sayıda vatandaş, işe geç kaldı. Öte yandan daha önceki arızalarda metro ve istasyon içinde bilgilendirme anonsu yapılırken, dünkü olayda yapılmaması dikkat çekTİ.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!