Metro Market yatırımlarına devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Metro Market yatırımlarına devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 16:50

Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, 2016 yılında tüm olumsuzluklara karşın büyümeye devam ettiklerini belirterek, bu yıl da yeni mağaza yatırımları olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Metro Toptancı Market, 2017 yılında Kartal’daki yeni mağazasının yanı sıra, açılacak yeni HORECA dağıtım noktalarıyla yeni bölgelerde profesyonellerin ayağına sevkiyat yapmaya devam edecek.

Kubilay Özerkan, “27 yıldır Türkiye’ye yaptığımız yatırımlara, daha nice 27 yıllar devam edeceğimizin bilinciyle planlamalarımızı yapıyoruz” dedi.

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, 2016 yılının kontrol edilemeyen faktörlerin sosyal ve iş hayatını etkilediği bir yıl olduğunu belirterek, “Yaşanan olaylardan hem HORECA hem de perakende sektörü olumsuz etkilendi. Bizim bu zorlukları aşmamızda, stratejik yaklaşımımız ve öngörülerimiz yardımcı oldu. Her zaman Türkiye’ye inancımızın tam olduğunun, ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğimizin altını çizdik. Mağaza sayımızı ve operasyon sahalarımızı genişleterek büyüme isteğine sahip olduğumuzu her defasında vurguladık.

Haberin Devamı

Nitekim yıl içinde toplam 15 milyon Euro yatırımla Antalya Konyaaltı, Fethiye ve Ayvalık’ta açtığımız 3 yeni mağaza ve Antalya Konyaaltı mağazamızın altında devreye aldığımız HORECA dağıtım noktası yatırımıyla da bunu teyit ettik. 2016 yılını hedeflerimize ulaşarak kapattık.” şeklinde konuştu.

ÖZERKAN: “2017 YILINDA YENİ YATIRIMLAR VE MAĞAZALARLA BÜYÜMEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

“27 yıldır Türkiye’ye yaptığımız yatırımlara, daha nice 27 yıllar devam edeceğimizin bilinciyle planlamalarımızı yapıyoruz” diyen Özerkan, 2017 yılında da yatırımlara devam edileceğini açıkladı. Metro Toptancı Market, bu yıl İstanbul Kartal’da yeni bir mağazayı hizmete sokacak. Hayata geçecek mağazanın yanı sıra yeni HORECA dağıtım noktalarımız da devreye alınacak. Ayağa sevkiyat hizmeti verilecek bu depolar ve mağazalarla farklı bölgelerdeki profesyonellerin bulundukları yerlere sevkiyat yapılacak. Sürdürülebilir tarım ve balıkçılık projelerine devam edilirken, diğer taraftan farklı hayvan ırklarının Türkiye’ye getirilmesini öngören yeni hayvancılık projesi başlatılacak.

METRO TOPTANCI MARKET MÜŞTERİLERİNİN YANINDA…

Zor dönemde müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için özel projeler de hayata geçirdiklerini vurgulayan Genel Müdür Kubilay Özerkan, iş birliği içinde bulundukları bankalarla müşterilerini finansal anlamda rahatlatacak özel ödeme çözümleri sunduklarını söyledi.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!