'Metro Canavarı'na büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Metro Canavarına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 17:12

'Metro Canavarı'na büyük ilgi

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında organize ettiği 'Metro Canavarı' adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.
Serik Belediyesi düzenlenen 'Metro Canavarı'nın gösterimini Belediye Başkanı Ramazan Çalık ile birlikte gecenin özel konuğu olarak davet edilen THM sanatçısı Sümer Ezgü ve Serikli tiyatro severler izledi. Yönetmenliğini Selahattin Taşdöğen'in yaptığı tiyatro oyununda Selahattin Taşdöğen, Mihriban Er, Nevin Yılmaz Taşdöğen, Vural Yayan, Mehmet Elmas ve Utku Duman gibi ünlü tiyatrocular rol aldı.
Metro Canavarı oyununda; patronunun kirli işlerini öğrenen muhasebeci Numan, büyük bir soygun yapıp hayatına yeni bir yön vermeye karar verir. Büyük şehrin oyunlarına alışamamış Tansel sevgilisiyle kaçmayı planlar. Gazetelerde kim olduğu bilinmeyen bir seri katil haberleri manşetlere yansımıştır. Bir polis gece mesaisinden evine dönmektedir. Trenlerin geciktiği bir metro istasyonunda kesişen yollar hepsinin kaderini değiştirecektir.
Yaklaşık iki saat süren iki perdelik oyunun ardından Başkan Ramazan Çalık'a sanata ve sanatçıya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Selahattin Taşdöğen, "Başkan zor imkanlar dahilinde bize böyle bir sahne kurdu. Bu da onun sanata ne kadar önem verdiğini gösteriyor, başkana hem şahsım hem de tüm Serik halkı adına teşekkür ediyorum" dedi. 
Daha sonra oyunculara Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!