Metin Albayrak: O yıldız bizim olacak

Güncelleme Tarihi:

Metin Albayrak: O yıldız bizim olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 10:43

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 4. yıldızın peşindeki Fenerbahçe’ye mesaj gönderdi: O yıldız bizim olacak.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar’ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yarınki Bursaspor maçıyla kapılarını açacak olan Vodafone Arena’da açıklamalarda bulundu. Yeni statlarıyla beraber hedeflerini gerçekleştireceklerini söyleyen ve 13 şampiyonluklarının bulunduğunu hatırlatan Albayrak, 2 kez daha mutlu sona ulaşarak Fenerbahçe’den önce yıldızı armalarına ekleyebileceklerini söyledi.

Tecrübeli yönetici, “Bu sene şampiyonluğa olan inancımız her dönemden daha fazla. Başkanından yönetimine, taraftarına, oyuncusuna çok iyi bir sinerji yakaladık.  Son 3 maçımızda taraftarımızın desteğiyle inşallah bu sezonu zirvede tamamlayacağız. Çok iyi bir takımımız ve hocamız var. Üst üste 2 şampiyonluk yaşayıp 3’üncü yıldızı alacağız, buna inanıyorum” dedi. İşte Albayrak’ın diğer sözleri;

Haberin Devamı

‘KOMBİNE İÇİN BARCELONA SİSTEMİ’
“Bütün kombineleri satmış durumdayız. İngiltere Premier Lig’de Chelsea ve Arsenal’e; İspanya La Liga’da da Barcelona’ya gittiğinizde kombine almak istediğinizde sizi listeye yazarlar. Artık Beşiktaş’ta da bu dönemler başladı.” 

‘DEVLER ARENA’YA GELECEK’
“Ağustos ayında stadımızın yeni sezonunu taraftarımızın da içinde bulunduğu bir etkinlikle açacağız. Bu kapsamda Real Madrid’le görüşüyoruz. Başkanımız Fikret Orman’ın söylediği gibi Barcelona ve Bayern’le de temastayız. Kamp dönemine denk gelirse bu takımları Vodafone Arena’da göreceğiz.”

Metin Albayrak: O yıldız bizim olacak

‘BEŞİKTAŞ, HESAPLARI BOZDU!”
“Bizden önceki yönetimler, ‘yapacağız’ dediler, tarih verdiler, maket yaptılar, ama olmadı... Stadı biz yaptık. Tarih konuşanları değil, başaranları yazar. ‘Yıkamazsınız, yapamazsınız, elinizden alırlar’ dediler... Kulübümüzün gücünü gösterdik. Kimse stadımızı elimizden alamadı. Daha modern ve daha çağdaş, daha iyi kapasiteli bir stat yaptık. Türkiye’deki Galatasaray ve Fenerbahçe hakimiyeti, bizimle bozuldu, hesaplar şaştı.”

‘TÜRKİYE’NİN YÜKSELENİ BEŞİKTAŞ’
“Tarihleri kimse yok sayamaz. Cumhuriyet’ten daha eski bir tarihimiz var. Türkiye’nin ilk kulübüyüz. Daha önceki yönetimlerle ilgili bir yorum yapmak istemiyorum ama biz Başkan Fikret Orman’ın liderliğinde Beşiktaş’ın yurtiçi ve yurt dışındaki itibarını artırmayı hedefleyerek bu yola çıktık ve bunu başardık. Türkiye’nın yükselen trendi Beşiktaş diyebiliriz. Önceden Fi Yapı İnönü’ydü. Şimdi Vodafone Arena... Aradaki vizyon farkına bakın!” 

‘DEPLASMAN YASAĞINI ÇÖZECEĞİZ’ 
“TFF, devlet ve diğer kulüplerle birlite görüşüp deplasman yasağı konusunu çözeceğiz. Maçların taraftarsız tadı tuzu olmuyor. Deplasman yasağının kaldırılması için elimizden geleni yapacağız. Bu konun en önemli savunucularından biriyiz.”

‘TARAFTARIMIZ ERKEN GELSİN’ 
“Çok özlediğimiz evimize döndük. Artık Bursa maçından itibaren kendi takımımızı destekleyelim. Yabancı madde atmayalım, küfür etmeyelim. Bu stat kapanacak stat mı? Buradan ayrıldığı zaman insan karısından, sevgilisinden, çocuğundan ayrılmış gibi üzülür. Bursa maçı çok kalabalık olacak. Taraftarlarımız erken gelsin.”

‘ÜYELİK KONUSUNDA TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ’
Kulübe üyelikler konusunda tüzük değişikliğine gideceğiz. Şimdiki tüzükte belirlenen bekleme süresini kaldıracağız. Üye olmak isteyen yılın istediği zamanı üye olabilecek. Vodafone Arena’nın açılışıyla birlikte yeni sezondan itibaren basketbol şubesine yatırıma başlayacağız. Diğer branşlarda kulübü şahlandıracağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!