'Metakromatik lökodistrofi' hastası Burçin'e doğum günü süprizi

Güncelleme Tarihi:

Metakromatik lökodistrofi hastası Burçine doğum günü süprizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 13:12

'Metakromatik lökodistrofi' hastası Burçin'e doğum günü süprizi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de milyonda bir görülen 'metakromatik lökodistrofi' hastası 9 yaşındaki Burçin Burçak Bulunuz'a doğum gününde sürpriz ziyaret gerçekleştirildi. Yaş gününü kutlayan Burçin'e hediyesini Belediye Başkan Yardımcısı Sehavet Arslankurt vererek ailesiyle birlikte doğum günü pastası üflediler.
Osmaniye Belediyesi, bakıma muhtaç çocukların sosyal hayata karışması eğitimlerini, yaşamlarını sağlıklı bireyler gibi sürdürmeleri için çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda, 2 yaşındayken yakalandığı hastalık sebebiyle yatağa mahkum yaşamını sürdüren Burçin Burçak'a hayatını daha kolay sürdürebilmesi için tekerlekli sandalye hediye etti.  
Başkan Yardımcısı Sehavet Arslankurt,  Belediye Başkanı Kadir Kara'nın talimatları doğrultusunda Burçin'e doğum gününde tekerlekli sandalye hediye ettiklerini belirterek, "Bu kızımınız mutluluğu bizim mutluluğumuz. İnşallah bundan sonra değerli ailesiyle birlikte rahatça istediği yere gidebilecek. Burçin ve benzeri yavrularımızın sosyal hayata karışması eğitimlerini,yaşamlarını sağlıklı bireyler gibi sürdürmeleri bizim asli görevimizdendir. Burçin’e Allah’tan acil şifalar diliyorum"dedi.
Merkez Rahime Hatun Mahallesi İskender Türkmen Caddesi’nde ikamet eden ve çaycılık yaparak evinin geçimini sağlayan 2çocuk babası 33 yaşındaki İlker Bulunuz ise şöyle dedi: "Belediye Başkanımız Kadir Kara, kızımızın hastalığını duyduğu ilk günden bu yana bizim destekçimiz oldu bize moral oldu. Burçinimizin doğum gününü kutladığımız bugün ise bizlere sürpriz yaparak kızımız için tekerlekli sandalye göndererek bizleri bir kez daha gururlandırdı. "

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!