Metabolizmanızı hızlandıran bitkisel karışım

Güncelleme Tarihi:

Metabolizmanızı hızlandıran bitkisel karışım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2015 10:29

Metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı ve kendinizi daha canlı parlak ve ışıl ışıl hissetmenizi sağlayacak bu karışım tam size göre...

Haberin Devamı

Malzemeler:

1 Tatlı kaşığı biberiye: Yağ yakımına yardımcı olur, vücuttaki suyun dışarıya atılmasını sağlar, sindirim sistemine çok faydalıdır.

5- 6 adet karanfil: Antiseptiktir, mikropları öldürür, diş ağrılarını kesmeye yardımcı olur, ağız kokusunu giderir, beden ve zihnin yorgunluğunu alır, öksürüğü keser, cinsel isteği arttırır, mide bulantısı ve kusmayı önler, ishali keser.

1 adet tarçın çubuğu: Kan şekerini düzenler, kilo vermeye yardımcı olur, soğukalgınlığı belirtilerini azaltır, mide rahatsızlıklarına iyi gelir, eski çağlarda birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bir bitkidir.

1 tatlı kaşığı yeşil çay: Çok güçlü antioksidandır, kansere karşı koruma sağlar, kötü kolesterolü düşürür, kalp sağlığına iyi gelir, kan basıncını düşürür, bağışıklık sistemini güçlendirir.

Haberin Devamı

2 parça zencefil: Kanın temiz kalmasını sağlar, solunum yolları için birebirdir, kalp ritminin düzene girmesini sağlar, uykuyu rahatlatır.

Karışımı herhangi bir çay demliğinde (porselen, cam demlik olabilir) sıcak su ekleyerek üzerine buharının çıkmaması için bir bez yardımı ile üzerini kapatıp 30 dakika beklettikten sonra bol limon ile içebilirsiniz.
Kesinlikle şeker kullanmıyoruz, organik 1 çay kaşığı bal, sadece gündüz kullanılabilir, akşam kullandığınızda sadece bol limon kabuğu ekleyebilirsiniz.

Metabolizmanızı hızlandıran bitkisel karışım

BAKMADAN GEÇME!