Mesut Süre kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Mesut Süre kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 15:47

Kanal D'nin yeni programı Burada Laf Çok konuklarından Mesut Süre kimdir? Pazartesi’den Perşembe’ye haftanın dört günü ekrana gelen programın konuğu Mesut Süre hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Mesut  Yar’ın yaptığı Kanal D’nin yeni programı Burada Laf Çok da bu hafta Mesut Süre konuk olacak. Peki, Mesut Süre kimdir? Mesut Süre'nin hayatı hakkında merak ettiklerinizi ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

MESUT SÜRE KİMDİR?

Mesut Süre 23 Mart 1981 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Türk radyo programcısı, stand-up sanatçısıdır. İlk, ortaokul ve lise öğrenimini Bursa'da tamamlamıştır. Profesyonel 2. Lig basketbol takımlarında basketbol oynayan Mesut Süre, Anadolu Üniversitesi, İşletme İngilizce bölümünü kazandıktan sonra, önce okul radyosunda çalışmış daha sonra Eskişehir’de çeşitli mekanlarda kendi yazdığı metinlerle gösteriler yapmıştır. Radyo’D ‘de Hakan Gündüz ile çalışan Süre ,daha sonra Karma Türk Fm'de Onur Yar ile çalışma fırsatı bulmuştur.

Haberin Devamı

Ekim 2007’de Rock Fm’de “Sabah Problemi” programını sunmuştur. Bu programdan birkaç ay sonra haftaiçi her sabah, 07:00 – 10:00 saatleri arasında yayınlanan “Rabarba” programını hazırlayan ve sunan Mesut Süre, İstanbul’da çeşitli mekanlarda stand-up gösterileri yapmaktadır. Süre, aynı zaman da Cuma akşamları 21:45’de, Bloomberg HT’de yayınlanan “Stand Up Comedy” programında yer almıştır. Mesut Süre, İlker Gümüşoluk ve Mustafa Kemal Ayça ile "Piyasadan Büyük Alacağımız Var" kitabını 24 Kasım 2012 tarihinde Destek Yayınevinden yayınlanmıştır.

ÖDÜLLERİ

Aydın Üniversitesi İletişim 6. Geleneksel İletişim Ödülleri – En iyi radyo programı (2011)

Vefa Lisesi 6. Kemal Sunal Kültür ve Sanat Ödülleri - En iyi radyo programcısı (2011)

Çemberlitaş Anadolu Lisesi - En iyi radyo programcısı (2012)

22. İTU EMOS Basari Ödülü (2015)

FİLMOGRAFİ

2015- Piyasadan Büyük Alacağımız Var

2015- Yapışık Kardeşler

2015- Bizans Oyunları

BAKMADAN GEÇME!