Mesut Özil'in babasına 'babalık' davası!

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özilin babasına babalık davası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 12:51

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'in başka bir kadından kızı olduğu iddia edildi. 25 yaşındaki Denise K. adlı kadın, Mustafa Özil'e babalık davası açtı.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı'nın ve Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil'in, üvey kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. 25 yaşındaki Denise K., Mesut'un babası Mustafa Özil'in kendisinin de babası olduğunu iddia ederek babalık davası açtı.

Alman Bild Gazetesi'ne konuşan beş yaşında bir erkek çocuğu annesi Denise K., Mesut'un ve diğer üç kardeşinin kendisinden haberleri olduğunu söylerken, "Bana hiç istenmediğim hissini vermediler. Tam tersi" dedi.

Mesut Özilin babasına babalık davası
"BABAM BENİ ARKADAŞLARINA 'BİR TANIDIK' DİYE TANIŞTIRIYORDU"
Mustafa Özil'in kendisini çevresinden sakladığını belirten Denise K., "Babam, Gülizar Özil ile evli iken annemle de beraber olmuş. Gelsenkirchen kentinde beraber bir ev açmışlar. Annem onu çok sevmiş. Onun için her şeyi yapmış. Babam beni arkadaşlarına 'bir tanıdık' diye tanıştırıyordu. Bu bana inanılmaz acı veriyordu” diye konuştu.

Haberin Devamı

"ANNEM 11 YAŞIMDA İKEN ÖLDÜ"
Annesi öldükten sonra Köln kentine teyzesinin yanına taşındığını söyleyen Denise, "Annem 39 yaşında ağır bir hastalıktan öldü. 11 yaşından itibaren bana teyzem bakmaya başladı” dedi.

Annesini 2001 yılında kaybettikten sonra da babası Mustafa Özil ile bağının kopmadığını söyleyen genç kadın, 2014 yılında babasıyla arasının açıldığını anlattı. Beş yaşındaki oğlu ve erkek arkadaşıyla birlikte Rheinland'a yaşayan Denise, "Oğlumu sevsin, ona karşı sorumluluğunu yerine getirsin. Başka bir şey istemiyorum ondan" ifadesini kullandı.

Açılan babalık davası 2016 yılında görülecek. Mesut'un babası Mustafa Özil ise gazetenin konuyla ilgili sorularını cevapsız bıraktı.

MESUT ÖZİL BABASINI MAHKEMEYE VERMİŞTİ
Mustafa Özil, daha önce de bir çok kez özel hayatı ile ilgili basına haber konusu oldu. 50 yaşındaki Özil, 2011 yılında da kendisinden 17 yaş genç sevgilisiyle Bodrum'da denizde görüntülenmişti. Mustafa Özil, haber yapan gazeteler hakkında dava açmış, ancak davayı kaybetmişti. Mustafa Özil ile oğlu Mesut Özil'in arası da 2013 yılında açılmıştı. Mesut, menajerliğini yapan babasından tüm işlerini geri almış ve bu haklarını kardeşine devretmişti. Bunun üzerine Mustafa Özil'e ait menajerlik şirketi Mesut Özil'den yaklaşık 640 bin Euro alacağı olduğu gerekçesiyle 2014 yılında dava açmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!