Mesut Madrid'de

Güncelleme Tarihi:

Mesut Madridde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2010 00:00

“Biz Real Madrid’le anlaştık ancak Werder Bremen bonserviste problem çıkarıyor. Eğer böyle yapmaya devam ederlerse oğlum sezon sonu İspanya’ya bedavaya gider.”

Haberin Devamı

MANCHESTER United, Barcelona, Chelsea, Arsenal ve Inter gibi dünyanın önde gelen kulüplerinin kadrosuna katmak için adeta birbirleriyle yarıştığı Mesut Özil, sonunda Real Madrid ile prensipte anlaştı.
Hürriyet’e konuşan ve özel açıklamalarda bulan baba Mustafa Özil, Werder Bremen’le bonservis sorunun çözülmesiyle birlikte Mesut’un, Real Madrid ile 6 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağını söyledi. Kendileri için bu transferin bittiğini söyleyen baba Özil, “Biz, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ile yaptığımız son görüşme ile son noktayı koyduk. Real Madrid, bonservis bedeli olarak Werder Bremen’e 12 milyon Euro teklif etti. Bremen ise 16 milyon Euro istiyor ve bu rakamda diretiyor. Sanırım kısa sürede bir uzlaşmaya varılacak.
Bremen’e ilettiler
Muhtemelen de birkaç gün içerisinde imza için İspanya‘ya gidebiliriz. Şunu da altını açıkça çizmek istiyorum. Eğer Werder Bremen yöneticileri bir dayatma içerisinde girerse Mesut, Bremen ile 2011’e kadar olan sözleşmesindeki yükümlülüklerini yerine getirecektir. Devamında da bonservisi elinde olarak Real Madrid’e gidecektir. Real Madridli yöneticiler, gerek yazılı ve gerekse ikili görüşmelerde bu yıl olmazsa önümüzdeki sezon Mesut’u kadrolarına katmak istediklerini Bremen’e bildirdiler. Son kararı Werder Bremenli yöneti-
ciler verecek” dedi.
30 milyona Inter’e
Werder Bremen’in daha yüksek bonservis bedeli alabilmek için işi yokuşa sürdüğünü söyleyen baba Özil, şöyle konuştu: “Maalesef basına yansıyanlar ile kapalı kapılar arkasında konuşulanlar çok farklı. Werder Bremen çok yüksek bonservis bedeli karşılığı Mesut’u satmak istiyor. Örneğin, eğer biz kabul etmiş olsaydık Bremen, Mesut’u 30 milyon Euro’ya Inter’e satmıştı. Ama Mesut, İspanya ve İngiltere’de oynamak istediği için Inter’in teklifi biz geri çevirdik.”

Haberin Devamı

İspanyolların dilinde o var

MESUT Özil, İspanyol gazetelerinin de manşetlerini süslemeyi sürdürüyor. Marca gazetesi dün yayımladığı haberde, genç futbolcunun Real Mad-rid’le anlaştığını, ancak Werder Bremen’in bonservis ücretini yüksek tutması nedeniyle transferin henüz bitmediğini yazdı.

Haberin Devamı

VİLLADA BULUŞTULAR

REAL Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in kendilerini özel villasında ağırladığını belirten baba Özil, şunları söyledi: “Çok dostane ortamda geçen görüşmede, transfer görüşmesi de kısa sürdü. Tabii ki, bu tür transferler iki ayaklı. Futbolcunun kulübünün de tavrı bu tür transferlerin seyrini belirliyor. Kaldı ki, arada milyon Euroların konuşulduğu bu transferlerin sonuçlanması da zaman alıyor.”

DEĞERİ 12 MİLYON EURO

ALMAN Bundesliga’da top koşturan futbolcuların piyasa değerini araştıran Batten & Company şirketi, Mesut Özil’in en değerli futbolcular arasında yer aldığını açıkladı. Verilen bilgiye göre Mesut için biçilen değer şuan 12,2 milyon Euro.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!