Mesut ilk 11'de yer alacak

Güncelleme Tarihi:

Mesut ilk 11de yer alacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 16:23

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Mesut Özil'in, son antrenmanda da sorun çıkmaması durumunda yarın Belçika ile oynanacak olan karşılaşmada ilk onibirde yer alacağını söyledi.

Löw, bugün Düsseldorf kentinde düzenlediği basın toplantısında, Mesut Özil'in Belçika'ya karşı sahada olabileceğini belirterek, “Mesut Özil son antrenmanı atlatırsa ve bir risk taşımıyorsa, ilk onbirde yer alacak” dedi.

Mesut'un Türkiye'ye karşı oynanan maçtan sonra dinlenmesi için takımdan ayrılmasına izin verilen Mario Götze'nin yerini alacağını ifade eden Löw, sakatlığı bulunan ve oynayıp oynamayacakları belli olmayan Bastian Schweinsteiger ve Jerome Boateng'in yerine de Toni Kroos ve Benedikt Höwedes'in forma giyebileceğini kaydetti.

Miroslav Klose'nin ise Belçika'ya karşı oynamayacağını belirten Löw, Klose'nin oynamak için her şeyi denediğini ancak dizindeki ağrılarının sürdüğünü belirtti.

“Belçika'nın play-off maçlarına yükselmesi kendi elinde” diyen Löw, bundan dolayı Belçika takımının yüksek motivasyonla maça çıkacağı yönünde uyarıda bulundu.

Belçika'nın özellikle forvette Türk Milli Takımı'ndan daha iyi olduğunu ifade eden Alman teknik direktör, bu konuda daha dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti.

Alman milli futbolcu Thomas Müller de, karşılaşmayı hafife almayacaklarını belirtti.

Belçika'nın, Almanya'yı en son 57 yıl önce mağlup ettiği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!