Mesut Hoşcan: 'G.Saray'a Avrupa maçlarında başarılar'

Güncelleme Tarihi:

Mesut Hoşcan: G.Saraya Avrupa maçlarında başarılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 21:18

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray'ı 4-3 yendikleri maçın ardından canlı yayında duygularını dile getirirken gaf yaptı.

Haberin Devamı

"Bu takım ligde kalacak. Galatasaray'a bundan sonraki maçlarında başarılar" diyen Hoşcan, sözlerinin devamında, "Galatasaray'a Avrupa kupasındaki maçlarında başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

 AYBABA: HÜCUMDA MÜKEMMELİZ
Kırmızı siyahlıların teknik direktörü Samet Aybaba da maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Ligde kalmak için sonuna kadar savaşacaklarını belirten Aybaba, ''Oyunu iki bölüm olarak değerlendiriyorum. Hücumda her şey mükemmel. Ama savunmada çok basit hatalar ve beraberinde yenilen goller. Oyuncularımı kutluyorum. Savunma zaafları dışında her şey mükemmel. Bir seri yakalamalıyız. Diğer türlü işimiz zor. Kenetlenmek gerek. Güçlü rakiplerle mücadele içerisindeyiz. Bugün galibiyeti kutlayacağız. Ama yarından itibaren diğer maçlara hazırlanacağız'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mesut Hoşcan: G.Saraya Avrupa maçlarında başarılar

BOKILA: 'GOLDEN SONRA DANS ETTİM AMA...'
Galatasaray karşısında Eskişehirspor'un ilk golünü atan Bokila, golün ardından takım arkadaşlarıyla birlikte dans gösterisi yaptı. Kongolu futbolcu karşılaşma sonrası, "Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Takım, kulüp ve taraftarlar için çok önemli bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz. Golden sonra dans ettim ama bitiremedim. İnşallah sonraki maçta devamını getiririm" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!