Mesut Ademoğlu Twitter'dan meydan okudu!

Güncelleme Tarihi:

Mesut Ademoğlu Twitterdan meydan okudu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 12:31

Muratbey Uşak Sportif'in basketbolcusu Mesut Ademoğlu, olaylı Pınar Karşıyaka maçı için Twitter'dan zehir zemberek açıklamalar yaptı. Hakemleri ve saha görevlilerini eleştiren Ademoğlu, "Hiçkimseden korkmuyorum. Hodri meydan!. Sokakta kuyrukları bacakları arasında gezenlerden olmayın. Erkeklik onlarda da var. Bir farkınız olsun, adam olun. Maç hikaye" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Basketbol Ligi'nde, dün İzmir'de oynanan maçta Pınar Karşıyaka, sezonun flaş ekibi Muratbey Uşak Sportif'i son saniye basketiyle 81-80 yendi.

Karşılaşma sonrasında iki takımın oyuncuları ve teknik ekibi arasında kavga çıktı. Polisin güçlükle yatıştırabildiği olaylarla ilgili olarak Uşak Sportif'in oyuncusu Mesut Ademoğlu, zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Mesut Ademoğlu Twitterdan meydan okudu

Ademoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Allah büyük bugün sahada olan bitene müsaade eden tahammül gösteren ve bunu meziyet sayan herkesi Allah'a havale ediyorum.

Takımımdaki herkese teşekkürler. Yüreklerinize sağlık.

Haberin Devamı

Bu maç hakkında yorum yapan haber yazan insanların da başlarına böyle şeyler gelmesi halinde ne yapacaklarını düşünmeye davet ediyorum.

Mesut Ademoğlu Twitterdan meydan okudu
Mesut Ademoğlu (arkadaki), Pınar Karşıyaka maçında yaşanan olaylardan rakip takımı sorumlu tuttu.

"ACİZLİĞİ VE KORKAKLIĞI LANETLİYORUM"
Rakip taraftar hakkında söyleyecek fazla bir şey yok. İşleri sahadaki düzeni sağlamak olan insanların aciziyetini ve korkaklığını lanetliyorum.

Kazanmak ve kaybetmekten öte şeyler de var hayatta. Kendilerini gelişmiş sayan insanların cehaletini bir kez daha gördüm. İbretlik bir durum.

Bu maçta adaletli davranması gereken her kim varsa hakkımı helal etmiyorum. İlahi adalet elbette yerini bulur.

Mesut Ademoğlu Twitterdan meydan okudu
"ATIP TUTANLARDAN KORKMUYORUM. HODRİ MEYDAN!"
Maçın hakemlerini de maçta çalıp çalmadıkları düdükler için değil de tahammül ettikleri durumlar için kınıyorum.

İnşallah bu akşam tahammül ettikleri her şeyin (güzel ve çirkin) hayatta en sevdiklerini başına geldiğini görmeden ayrılmazlar buradan.

Haberin Devamı

Kişisel olarak da atıp tutan hiç kimseden korkmuyorum. Hodri Meydan!

Sokakta kuyrukları bacakları arasında gezenlerden olmayın. Erkeklik onlarda da var. Bir farkınız olsun, adam olun. Maç hikaye." (Basketfaul)

 

BAKMADAN GEÇME!