Meslek lisesinde mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Meslek lisesinde mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 11:55

Meslek lisesinde mezuniyet sevinci

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2017- 2018 eğitim öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenlendi.

Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Orhan Yüksel, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Okul Müdürü Hasan Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Deniz Karataş, doğup büyüdüğü mahallenin içinde yer alan okulda çok değerli iş adamları, STK başkanları, yerel yönetim başkanları, fabrika sahiplerinin yetiştiğini söyledi.

Okulun Antalya'da eğitim- öğretime büyük destek ve katkı koyduğunu, yetişmiş, bilgi ve donanıma sahip öğrenciler yetiştirdiğine değinen Karataş, "Bu özelliğini dün olduğu gibi bugün de sürdürmektedir. Okulumuzda alınan eğitim bir ömür boyu hayatımıza yön vermektedir. Okulumuz çok değerli öğretmenlerimizin büyük bir sabırla ortaya koyduğu, tecrübeli ve iş dünyasında aranan öğrencilerin sorulduğu, eğitim öğretim kurumu haline gelmiştir" dedi.

Dernek Başkanı Orhan Yüksel ise günün anısına Başkan Karataş'a okulun fotoğrafını hediye etti.

Konuşmaların mezun öğrencilere belgeleri verildi. Öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!