Meslek lisesi öğrencilerine eğitim

Güncelleme Tarihi:

Meslek lisesi öğrencilerine eğitim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 11:50

Meslek lisesi öğrencilerine eğitim

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine 'İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi verildi.

Eğitim, Okul Müdür Yardımcısı Sevnur Korkmaz, alan şefleri Eyüp çelik, Ülkü Özen, Şule Türken, Setenay Süral, Yalçın Özgün, Nilüfer Akşit ve Serpil Yüksel tarafından verildi. İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Abdurrahman Can tarafından da öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirme yapıldı. 16 saat süren ve 10., 11., ve 12. sınıflardan 68 öğrencinin katıldığı eğitimin katılım belgeleri Okul Müdürü Özlem Kaya tarafından verildi.

Okul Müdürü Kaya, yapılan çalışmaların son derece önemli olduğunu belirterek çalışma ekibine teşekkür etti. Kaya, "Bu belge olmadan öğrencilerimizi işyerlerine staja göndermiyoruz. Eğitim kapsamında 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, kapsamı, iş güvenliği sağlama yolları, işveren yükümlülükleri, iş kazası gibi konularda öğrenciler bilgilendirildi ve okuldaki atölyelerde iş güvenliği tedbirleri alınarak panolar düzenlendi" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!