Meslek gruplarına hibe ve destekler anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Meslek gruplarına hibe ve destekler anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 17:12

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) üye gıda ve özel eğitim sektörü mensuplarına ve borsa üyelerine, hibe, destekler, teşvikler ile iş başı programları anlatıldı.
Çarşamba Ticaret Borsası Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu'nda yapılan toplantının açılışında konuşan Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Bölgesel Kalkınma Proje Ofisini anlattı.

Ofisin kapısının tüm üyelere açık olduğunu belirten Yılmaz, "Hibe ve destek veren kurumlara proje oluşturabilmeniz için rehberlik hizmetini size vermeye hazırız. Bu hizmeti vermeye de başladık. İlçelerimizdeki tanıtımların ardından sırasıyla meslek gruplarımızla bu toplantıları yapıyoruz. İnşaatçıların ardından şimdi sizlerle bir araya geldik" dedi.

Daha sonra katılımcılara alanında uzman kişiler tarafından hibeler, destekler, teşvikler ile iş başı programları anlatıldı.

Haberin Devamı

Çarşamba Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü ve proje uzmanı Ayfer İlhan, Bölgesel Kalkınma Proje Ofisinde görevli Sercan Yaşar, nasıl ve hangi alanlarda hizmet verdikleri konusunda bilgi verdi.

KOSGEB uzmanı Hakan Gürel da kendi alanlarındaki destekleri paylaşarak, bu desteklerden faydalanabilmek için izlenilmesi gereken yolları aktardı. Gürel, oda başkanı Ahmet Yılmaz'ın girişimleri ile her pazartesi günü odada üyelere hizmet vermeye başladıklarını duyurdu.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansından (OKA) Emre Arslanbay, kurumlarının destek ve hibe programlarının nasıl işlediğini söyledi.
Uzmanların sunumlarının ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!