MESKİ'de Alo 185 dönemi 

Güncelleme Tarihi:

MESKİde Alo 185 dönemi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 12:19

MESKİ'de Alo 185 dönemi 

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), abonelerine büyük kolaylık sağlayan telefonla fatura ödeme dönemini başlattı. 
Kentin 13 ilçesi ve 805 mahallesine, resmi tatil günleri de dahil olmak üzere 7/24 kesintisiz hizmet veren MESKİ, 'Alo 185' hattı ile abonelerine fatura ödemelerinde büyük bir kolaylık sağlayacak olan telefonla fatura ödeme imkanı sunuyor. Hizmet sayesinde MESKİ fatura ödeme noktalarına gitmeden 'Alo 185'i arayan aboneler, borçlarını sorgulayıp faturalarını güvenli ve kolay bir şekilde ödeyebilecek. 
MESKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Ödemelerini telefonla gerçekleştirmek isteyen abonelerimiz, 7 gün 24 saat hizmet veren 185 veya 444 8 185 numaralı hatları aradıktan sonra 6 numaralı tuşu tuşlayarak abone numaraları ve kredi kartı bilgileriyle ödeme yapabileceklerdir. 22 Aralık 2017 tarihi itibariyle başlayan uygulama sayesinde aboneler faturalarını Alo 185 üzerinden her yerden ve her zaman ödeyebilme imkanına kavuşmuşlardır. Vatandaşlarımıza kaliteli ve etkin hizmet vermek için proje aşamasından uygulama aşamasına kadar, çalışmalarımızda teknolojiyi etkin olarak kullanıyoruz. Yaptığı hizmetlerle vatandaş memnuniyetini göz önünde bulunduran Genel Müdürlüğümüz faaliyetlerini iyileştirmeye devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!