MESKİ, mobil bakım ve onarım aracını hizmete sundu

Güncelleme Tarihi:

MESKİ, mobil bakım ve onarım aracını hizmete sundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 09:39

MESKİ, mobil bakım ve onarım aracını hizmete sundu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) -  MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, araçları ile daha etkin bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla mobil bakım ve onarım aracını hizmete sundu.
Araç ve İş Makinesi Bakım Onarım Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulan mobil bakım ve onarım aracı ile özellikle arazilerde çalışan iş makinalarının ve araçlarının bakım onarım faaliyetleri zamanında ve yerinde gerçekleştiriliyor. Mobil bakım ve onarım araçları sayesinde Mersin'in neresinde olursa olsun MESKİ'ye ait arıza yapan seyyar jeneratör, kompresör, yağlama pompaları, vinç sistemi ve kaynak makinesi ekipmanlarının yanı sıra her türlü bakım onarım faaliyetlerini gerçekleştirebilecek set ve alet malzemeleriyle donatılmış son teknoloji ürünlerinin bulunduğu noktada tamir ya da bakım ihtiyaçları karşılanıyor.
Araçlar sayesinde maddi ve zaman tasarrufu sağlandığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Yerinde bakım onarım ve  tamir işlemlerini gerçekleştirerek iş gücü kaybını minimum seviyeye indirgerken arızalanan ya da bakım zamanı gelen araç ve iş makinasının merkez atölyeye getirilip geri gitmesi sırasındaki zaman kaybının önüne geçiyoruz. Mobil bakım ve onarım aracı da yüksek standartlarda hizmet sunmamızı desteklemektedir. İlerleyen günlerde bakım ve onarım araçlarının sayısını artıracağız" dedi.


FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!