Meski, Mersin Kitap Fuarı’nda

Güncelleme Tarihi:

Meski, Mersin Kitap Fuarı’nda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 14:20

MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, MERSİN KİTAP FUARINDA BİLGİLENDİRME STANDI AÇTI. STANTTA, ZİYARETÇİLERE BROŞÜRLER VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLİYOR.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mersin Kitap Fuarında bilgilendirme standı açtı. Stantta, ziyaretçilere broşürler ve çeşitli hediyeler veriliyor.
MESKİ Genel Müdürlüğü, CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen CNR Mersin Kitap Fuarı’ndaki stantta, vatandaşları suyun önemi, su tasarrufu kullanımı konularında bilgilendirilirken, MESKİ’nin faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme broşürleri ve hediyeler veriyor.
Vatandaşları bilgilendirmeyi önemsediklerini belirten MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, “Suyun önemi ve tasarruflu kullanılması için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda Mersinlilerin dikkatini çekmek ve suyumuzun ne kadar değerli olduğunu anlatabilmek için hazırladığımız değişik hediyelerle her eve ulaşabilmeyi amaçladık. Özellikle kanalizasyon ve yağmursuyu kanallarına çöp ve benzeri malzemelerin atılmaması konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!