Mesaj krizinde ikinci perde

Güncelleme Tarihi:

Mesaj krizinde ikinci perde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 07:07

Murat Dalkılıç’ın dansçısı Ömer Yeşilbaş’ın Rus şarkıcı Tasha’ya sosyal medyadan mesajlar gönderdiği iddia edildi. Yeşilbaş ve Dalkılıç “O mesajlar sahte hesaptan gönderilmiş” açıklamasını yaptı, Tasha bu açıklamaya tepki gösterdi: “Hesap sahte değil.”

Haberin Devamı

Rus şarkıcı Tasha’nın kendisine Murat Dalkılıç’ın dansçısı Ömer Yeşilbaş tarafından gönderildiğini söylediği mesajlar olay yarattı.

Yeşilbaş ve Dalkılıç, “O mesajların sahte bir hesaptan gönderildiğini düşünüyoruz” açıklamasını yaptı. Önceki akşam Etiler Sarıhan’da görüntülenen Tasha ise aynı hesaptan daha önce de yazıştıklarını söyledi: “Aynı hesaptan aranjörüm Cüneyt ve ortak tanıdığımız birkaç isim hakkında da sohbet ettik. Hesap sahte olsa, yazıştığım kişi bunları nereden bilecek? Dalkılıç’ın ve Yeşilbaş’ın siber saldırıya uğramış olma ihtimalleri yok. Yazışmaların hepsi doğru.”

Dalkılıç’ın da adının geçtiği mesajlar karşısında şoke olduğunu söyleyen Tasha, “Murat Dalkılıç’la tanışıyor muydunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Hayır tanışmadım ve bir iletişimimiz olmadı. Ama Türkiye’de sevilen bir şarkıcı olduğunu biliyordum.” 

Haberin Devamı

Mesaj krizinde ikinci perde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!