'Mesaiden Sonra' başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Mesaiden Sonra başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2015 11:17

Bu sene Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesisleri’nde aynı anda birçok etkinliğin yer aldığı eğlenceli bir festival başladı.

Haberin Devamı

Darüşşafaka Açık Hava Tiyatrosu NORSE, JOTUN ve KALE GRUBU ’nun değerli katkıları ile yenilendi ve İstanbul’un kültür ve sanat hayatına kazandırıldı. Mesaiden Sonra Açık Hava Festivali’nin İnternet IK sponsorluğunu ise YeniBirİş.Com üstlendi.

Mesaiden Sonra başlıyor

Profesyoneller “MESAİDEN SONRA” Festivalinde sahne alıyor

1972 yılında inşa edilen ve son yıllarda unutulmuş, yorgun ve küskün Darüşşafaka Açık Hava Sahnesi yenilendi ve İstanbul’a geri kazandırıldı. Yaklaşık 10 yıl aradan sonra; bu yıl Darüşşafaka Açık Hava Sahnesi kapılarını İstanbul’un Kültür ve Sanat etkinliklerine açıyor.

Müzik gruplarının birbirinden güzel konserleri ve KomediPark kahkaha çetesinin skeç, stand-up ve sahne performansları; eylül ayına imza atacak.

Haberin Devamı

Mesaiden Sonra başlıyor

Yıldızların altında, şezlongların üstünde ve yüzen botlarda sinema keyfi yaşama fırsatı da sunuyor.


Festivalde Sahne alan müzik grupları

K2 (Kale Grubu Çalışanları), Beymen Mızıkacıları (Beymen Çalışanları), TEB Band (TEB Bankası Çalışanları), AlcaBand (Alcatel Çalışanları), Band-It (3M Çalışanları), Alo-Tech (Alo Tech Çalışanları), Broad Band (TTNet Çalışanları), Kısa Devre (Siemens Çalışanları), Prelude (ING Bank Çalışanları), Singalong (Shenker Arkas Çalışanları), Penguin Spirit (Jotun Çalışanları), Fill In The Band (Bentego Çalışanları), Rockacademic Staff (İTÜ Çalışanları), Fair Ground (Tüyap Çalışanları), Stuff Shop ( Nestlé Türkiye Çalışanları), 4.Kat (Asseco Çalışanları) ve GSK Pharmonica (Glakso Smith Kline Çalışanları)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!