Merzifon’da Modifiyeli Motosiklet güzellik yarışması

Güncelleme Tarihi:

Merzifon’da Modifiyeli Motosiklet güzellik yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 12:44

Merzifon’da Modifiyeli Motosiklet güzellik yarışması

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/MERZİFON,(Amasya),(DHA)- AMASYA’nın Merzifon İlçesi’nde ilki yapılan Modifiyeli Motosiklet Güzellik Yarışması kapalı fuar alanı yanında gerçekleştirildi.

Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde bu yıl ilki gerçekleştirilen Modifiyeli Motosiklet güzellik yarışmasına büyük ilgi gösterildi. Yarışmaya Merzifon İlçe Belediye Başkanı Alp Kargı’da motosikletle geldi.  Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, motosiklet tutkunlarını sık sık kask ve gürültü kirliliği konusunda uyararak onlardan vatandaşları rahatsız etmemeleri konusunda uyardı.

Merzifon İlçe Belediye Başkanı Alp Kargı, “Canınızın sağlığının bizler için her şeyin ötesinde olduğunu bilin. Lütfen caddede, ara sokaklarda, okul önlerinde, hastane çevresinde bu motosiklet keyfini yaşarken çevreye daha az ses ve gürültü kirliliği yapmak adına çaba sarf edin. Kurallara uyun. Emniyet mensubu ağabeyleriniz size ceza yazmak için değil, hayatınızı korumak için çaba sarf ediyorlar, onlara yardımcı olalım. Kasksız motosiklete binmeyelim” dedi.

Başkan Kargı, “Modifiyeli Motosiklet Güzellik Yarışması Merzifon’da ilk defa yapılıyor. Bu ödüllendirmeden ziyade ortak gayede buluşma mesaisi. Herkesin motoru bizim için kıymetli, katılan her motor bizim için birbirinden güzel. Gördük ki kaskla gelenler daha çok kabul görüyor. Sizin canınızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Susturucu konusunda verdiğiniz sözü tutmanızı bekliyorum. Yollarda bayanlara, yaşlılara, çocuklara dikkat edin. Bu etkinliği de devamlı hale getirelim. Bir defa yaptık oldu olmasın” diye konuştu.Yapılan yarışma sonucunda dereceye girenlere kupalarını Merzifon İlçe Belediye Başkanı Alp Kargı takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!