Merzifon Belediyesinden 5 bin öğrenciye interaktif eğitim desteği

Güncelleme Tarihi:

Merzifon Belediyesinden 5 bin öğrenciye interaktif eğitim desteği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 15:25

Haberin Devamı

AMASYA (AA) - Merzifon Belediyesi, ilçedeki okullarda 5 bin öğrenciye interaktif eğitim paketi dağıttı.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve belediye personeli, okulları ziyaret ederek öğrencilere interaktif eğitim sistemine giriş şifrelerinin yer aldığı kartları dağıtımı yaptı. Kargı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü "Online Eğitim" Projesi kapsamına ilkokul öğrencilerinin girememesinden dolayı böyle bir hizmet sunduklarını söyledi.

İnteraktif eğitim sistemiyle öğrencilerin internet üzerinden kolaylıkla ders çalışabileceğini anlatan Kargı, şunları kaydetti:

"Okullarımızı ziyaret ederek giriş kartlarımızı dağıtmaya başladık. Hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz bu uygulamadan çok memnun. Öğrencilerimiz geçen sene bu sistemi sahiplenip kullandığı için böyle bir projeye yöneldik. Merzifon'daki tüm ilkokullara ulaşacağız. 14 okulumuz var bu sistemden yararlanabilecek ve bizzat kendim okulları ziyaret ediyorum. Dağıttığımız kartlar alınıp çöpe atılmıyor, aktif olarak kullanıyor. Hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz faydalanıyor. İmkanlarımız dahilinde destek olmaya da devam edeceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!