Meryem yeni bölüm (11. bölüm) fragmanında şaşırtan soru

Güncelleme Tarihi:

Meryem yeni bölüm (11. bölüm) fragmanında şaşırtan soru
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 10:39

Meryem'in dün akşam yayınlanan son bölümüne Arif'in ölümü damga vurdu. Babasının ölümü karşısında büyük bir yıkım yaşayan Meryem'e en büyük destek Savaş'tan geldi. Olaylı final sahnesi ardından yeni fragman geldi. İşte Meryem dizisinin 11. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları!

Haberin Devamı

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Arif’in konuştuğu haberini alan Oktay ve Savaş, ne söylediğini öğrenmek üzere kliniğe doğru yol aldı. Üstelik Meryem kliniğe girmiş, babasına ulaşmak üzereydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Son bölümün hemen ardından yayınlanan fragman ise şaşırtıcı detayları gözler önüne serdi. İşte Meryem'in 11. bölümünden ilk detaylar!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Oktay, son yaşanan olaylardan sonra artık iyice köşeye sıkışır. Oktay'ın cinayete karıştığını bilenlerin sayısı artmıştır. Derin, trafik kazası hariç bir kurbanı daha olduğunu açık şekilde dile getirir. Meryem, Oktay'ın Savaş'tan uzak durması gerektiğini sert bir dille belirtir. Oktay, Meryem'in bu tutumunun nedenini merak etmektedir. Savaş ve Meryem arasında bir şeyler olup olmadığını öğrenmek ister.

Ertan, Burcu ve Güçlü'nün peşinde yine bir oyunların peşindedir. Silahlar çekilmiş, son sözler söylenmiştir. Bu tartışma nasıl sonuçlanacak?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meryem 10. bölümünde Arif’in konuştuğu haberini alan Oktay ve Savaş, ne söylediğini öğrenmek üzere kliniğe doğru yol alırlar. Üstelik Meryem kliniğe girmiş, babasına ulaşmak üzeredir. Arif’in tek amacı ise kızını Oktay’a karşı uyarmak ve kendisini komaya sokan kişinin o olduğunu söylemektir. Burcu, kendisini ve Güçlü’yü yaralayanın Ertan olduğundan şüphelenmeye başlar. Burcu ve Güçlü, Ertan’ın peşine düşerlerken Savaş, Arif’in konuştuğu haberini verdikten sonra ortadan kaybolan hemşirenin peşine düşer.

Sevdikleri zarar gördükçe kendini daha da suçlayan Meryem, kaza gecesiyle ilgili gerçekleri yazdığı bir mektubu Sevinç’in mezarına bırakır ve yeni bir karar alır. Savaş, Meryem’i kararından vazgeçirmek ve ona gerçekleri göstermek için elinden geleni yapacaktır.

Haberin Devamı

 KADROYA SÜRPRİZ İSİM

 Meryem'in kadrosuna başarılı oyuncu Serhan Onat dahil oldu. Dizide Avukat Beliz’in yurt dışından gelen kardeşi Berk’i canlandıracak olan ünlü oyuncu, yeni karakteri ve Meryem ile ilgili şunları söyledi;

“Yayınlandığı günden beri reyting sıralamalarında birinci olan Meryem'e dahil olmam için aldığım teklif beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Oynayacağım karakteri öğrendiğimde ise hiç düşünmeden kabul ettim... Berk, karizmatik, gizemli ve iç dünyası karmaşık bir adam. Berk’in seyirciyle buluşması için sabırsızlanıyorum” dedi.

Meryem yeni bölüm (11. bölüm) fragmanında şaşırtan soru

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!