Meryem Uzerli gizli sevgilisi ile görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Meryem Uzerli gizli sevgilisi ile görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 10:48

Kim olduğu bir türlü öğrenilemeyen sevgili sonunda ortaya çıktı. Meryem Uzerli’nin sır gibi sakladığı gizli aşkı ortaya çıktı. Güzel oyuncu, yeni aşkı ile birlikte trafik ışıklarında yakalandı ve görüntülendi.

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi adlı dizide rol alan Güzel oyuncu Meryem Uzerli’nin adı aynı dizide rol aldığı Murat Yıldırım ile aşk dedikodularına karışmıştı. Uzerli ve Yıldırım’ın aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Ancak, bu dedikoduların asılsız olduğu güzel oyuncunun asıl sevgilisi ile görüntülenmesinin ardından ortaya çıktı.

Meryem Uzerli, isminin Alp olduğu iddia edilen yakışıklı sevgilisi ile trafik ışıklarında görüntülendi. Romantik akşam yemeği çıkışında Taksim’den Zincirlikuyu istikametine giden yolda araçlarının içinde şakalaşırken kırmızı ışığa takılan çift, habercilerin objektiflerinden kaçamadı.

Meryem Uzerli gizli sevgilisi ile görüntülendi

Haberin Devamı

Meryem Uzerli, sevgilisiyle birlikte görüntülenmesinden oldukça tedirgin oldu. Uzerli eliyle, sevgilisi ise aracın güneşliği ile yüzlerini gizlemeye çalıştılar. Ancak, görüntülenmekten kaçamadılar. 2 aydır birlikte oldukları iddia edilen çift, Kanlıca’ da bir siteye girerek izlerini kaybettirdiler.

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya Hessen’in Kassel şehrinde dünyaya geldi. Babası Türk, annesi ise Alman’ dır. Ailesinin 4 çocuğundan en küçük ve ikinci kızı olarak dünyaya geldi. Almanya’ da bir çok dizi ve filmde rol aldı. Türkiye’de adını Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Hürrem Sultan karakteri ile duyurdu. Şu an Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!