Meryem Uzerli: Dua ediyorum, acı çekmeyeyim bu hayatta

Güncelleme Tarihi:

Meryem Uzerli: Dua ediyorum, acı çekmeyeyim bu hayatta
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 15:30

Radyo programcısı Yasemin Şefik'in programına konuk olan Meryem Uzerli, “Dua Ediyorum Acı Çekmeyeyim Bu Hayatta!” dedi. Peki; Meryem Uzerli kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Canlandırdığı rolü ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Uzerli, Yasemin Şefik'in sorularını yanıtladı.

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem rolünün ardından "Gecenin Kraliçesi" inde canlandırdığı rolüyle de gündemde kalan  Meryem Uzerli'ye Yasemin Şefik'in "Bence sen çok iyi bir sitcom oyuncusu olabilirsin." Demesi üzerine kahkahalarla cevap veren Uzerli; "iyi bir sitcom seyircisi olurum. Sürekli gülerim. İnsan olarak oyuncuyum. Özel hayatımda acı çekmeye mecbur değilim. Ve dua ediyorum acı çekmeyeyim bu hayatta.”

Yasemin Şefik'in, "En sevdiği Türkçe şarkı nedir?" sorusu üzerine  Meryem Uzerli canlı yayında sürpriz yaparak şarkıyı söyledi.  Zeki Müren'in "Gökyüzünden yalnız gezen yıldızlar" şarkısını bir an da yayında söyleyen Uzerli'ye dinleyicilerin beğeni mesajları yağdı.

Haberin Devamı

"Babamın en sevdiği şarkı... Bu şarkı bana çok şeyler hatırlatıyor. Geçmişinden duygusal şeyler hatırlatıyor." dedi.

Meryem Uzerli: Dua ediyorum, acı çekmeyeyim bu hayatta

Meryem Uzerli kimdir?

Tam ismi ile Meryem Sahra Uzerli, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde dünyaya geldi. Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. İki ağabeyi ve bir ablası vardır.

Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır. Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur.

Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise bugün oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir. Böylece Türkiye’de tanınmış oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!