Meryem Uzerli Berlin’e dönecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Meryem Uzerli Berlin’e dönecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 21:28

Almanya’dan Türkiye’ye gelen güzel oyuncu Meryem Uzerli’nin yeni projelerinde beklediği ilgiyi göremediği ve Berlin’e geri döneceği konuşulmaya başlanmıştı. Çıkan dedikoduların asılsız olduğu ve Meryem Uzerli’nin Türkiye’de kalacağı konuşulmaya başlandı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Meryem Uzerli’nin son projeleri “Gecenin Kraliçesi” dizisi ve “Annemin Yarası” filminde beklediği ilgiyi göremediği ve bu sebeple de Berlin’e geri döneceği dedikoduları konuşulmaya başlanmıştı.

Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programları Renkli Sayfalar’ da Meryem Uzerli’nin Berlin’e döneceği iddiaları konuşuldu.

Renkli Sayfalar’ın sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, güzel oyuncu Meryem Uzerli’nin kızını Türkiye’de anaokuluna yazdırdığı, evini iki yıllık tuttuğunu ve en az iki yıl süreyle Türkiye’de olacağı konuşuldu.

Meryem Uzerli, Türkiye’den Berlin’e bir aşk uğruna geri dönmüştü. Şimdilerde, yine bir Türk ile aşk yaşıyor ve aşkı uğruna Türkiye’de kalacağı konuşuluyor.

Meryem Uzerli Berlin’e dönecek mi

Haberin Devamı

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya Hessen’in Kassel şehrinde dünyaya geldi. Babası Türk, annesi ise Alman’ dır. Ailesinin 4 çocuğundan en küçük ve ikinci kızı olarak dünyaya geldi. Almanya’ da bir çok dizi ve filmde rol aldı. Türkiye’de adını Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Hürrem Sultan karakteri ile duyurdu. Şu an Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!