Meryem Uzerli gündüz kuşağı programı için teklif aldı!

Güncelleme Tarihi:

Meryem Uzerli gündüz kuşağı programı için teklif aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 14:08

Geçtiğimiz günlerde tükenmişlik sendromuna girdiği iddialarıyla gündeme gelen güzel oyuncu Meryem Uzerli’ye teklifi yağmuru geldi. Yakın zamanda final yapacak olan dizinin ardından Almanya’ya gideceği konuşulan oyuncuya şok teklif geldi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Haftalardır reyting sıralamalarında bir türlü yükselişe geçemeyen Gecenin Kraliçesi 5 Nisan’da bitiyor. 13. bölümü ile final yapacak olan dizinin ardından başrol oyuncusu Meryem Uzerli hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı.

Oynadığı dizinin reytinglerde başarılı olamaması nedeniyle final yapacağı öğrenilen Uzerli’ye teklif yağmuru yağdı. Düşük reytingler nedeniyle oynadığı dizisi bitecek olan Meryem Uzerli hakkında bir süre hiçbir projede yer almayacağı öğrenilmişti.

Ancak bugün gelen haberle oyuncuya bir televizyon kanalında gündüz kuşağı programı sunması için teklif geldiği öğrenildi. Uzun bir süre tekliflere kapılarını kapattığını duyuran güzel oyuncunun gelen bu teklife sıcak baktığı ve düşünmek istediği öğrenildi.

Meryem Uzerli gündüz kuşağı programı için teklif aldı

Haberin Devamı

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya Hessen’in Kassel şehrinde dünyaya geldi. Babası Türk, annesi ise Alman’ dır. Ailesinin 4 çocuğundan en küçük ve ikinci kızı olarak dünyaya geldi. Almanya’ da bir çok dizi ve filmde rol aldı. Türkiye’de adını Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Hürrem Sultan karakteri ile duyurdu. Şu an Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!