Meryem mi, Matthias mı

Güncelleme Tarihi:

Meryem mi, Matthias mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 11:25

Bild gazetesi, Türk kökenli oyuncu Meryem Uzerli ile Alman oyuncu Matthias Schweighöfer’i karşılaştırdı. En çok hangisi tanınıyor. Meryem mi, yoksa Matthias mı?

Haberin Devamı

Türkiye’de Muhteşem Yüzyıl dizisiyle bir anda şöhreti yakalayan Meryem Uzerli’yi, Almanya’da da benzeri bir çıkış bekliyor. ‘Annemin Yarası’ adlı filmin galası için geldiği Berlin’de Hollywood yıldızları gibi karşılanan Meryem Uzerli, Bild Gazetesi’ne konuştu.

Uzerli’nin 4 milyon Facebook takipçisi olduğunu, dizisini dünyada her hafta 400 milyon insanın izlediğini, ancak Almanya’da hiç tanınmadığını yazan gazete, “O bir dünya yıldızı, ama memleketi Almanya’da kimse onu tanımıyor” başlığını attı.

Meryem Uzerli’yle ünlü Alman oyuncu Matthias Schweighöfer’i kıyaslayan Bild, “Schweighöfer’in 2 milyon Facebook takipçisi var” dedi.

Haberde şöyle denildi:
“Meryem Uzerli, dünyada en ünlü Alman oyuncu. Arap dünyasında, Afrika’da, Latin Amerika’da bir mega star. Ama memleketi Almanya’da hiç tanınmıyor. Türkiye’de paparazzi baskınına uğramadan evinin kapısından içeri girmesi mümkün değil, ama 2008’den beri yaşadığı Berlin’de elini kolunu sallaya sallaya sorunsuz evine girebilir. ‘Burda tanınmayışımın tadını çıkarıyorum’ diyen Meryem Uzerli için bu durum değişeceğe benziyor. Almanya’dan da teklifler aldığını söyleyen Meryem Uzerli, ‘Senaryolar aldım. Onları okuyorum. Tekrar Almanya’da oynamayı tasavvur edebiliyorum. Güzel öykülerde rol almak istiyorum. İster Afrika’da olsun, ister Türkiye, isterse Almanya’ dedi.” 

BAKMADAN GEÇME!