Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 09:38

Meryem dizisi dün akşam 22. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kafalarda soru işareti bırakan son bölüm ardından yeni fragmanı araştıran dizi takipçileri, Meryem’in yayın tarihinin değiştiğini fark etti. Peki Meryem dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Meryem dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizinin 27 Aralık tarihli son bölüm finalinde Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak gördüğü Meryem’i ölümle tehdit etti. Finaldeki sahneler ise Oktay’ın ölmediği izlenimi yarattı. ‘Oktay yaşıyor mu?’ sorusuna yanıt arayan izleyiciler, Meryem 23. bölüm fragmanını araştırırken bambaşka bir detayla karşılaştı. Sevilen dizi, 2018’in ilk haftası ekranlarda yer almayacağı için yeni fragman yayınlanmadı.
Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 10 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D'de!

Derin, Nurten’le işbirliği yaparak kendi kuyusunu kazdığının farkında bile değildr. Nurten, Meryem’i öldürmeye kararlıdır. Derin ise içten içe bunu arzu etse de çekimser davranmaktadır. Derin’in bütün foyaları ortaya çıkmak üzeredir. Güçlü’nün Meryem’e olan kırgınlığı Savaş ile arasına mesafe girmesine sebep olmuştur. Güçlü, Burcu’nun eski kocasına dair bulduğu izin peşine düşmüştür ve bu tehlikeli yolda yapayalnızdır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!