Meryem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 22:38

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Oktay, Savaş'ı bir seçim yapmaya zorladı. Meryem'i büyük bir tehlike bekliyordu. Meryem, Derin ve savcı Oktay'ın büyük yüzleşmesinde silah sıkıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Meryem dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Ekranların soluksuz olarak takip edilen Meryem dizisinin son bölümünde Oktay, oynadığı oyunla Derin'i büyük bir tehlikenin içine attı. Derin, artık çaresizdi ve Oktay'ın ağzından çıkan her şeyi yapmak zorunda kaldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Meryem dizisinin yeni bölümünde Oktay, Savaş'ı bir seçim yapmaya zorluyor; Meryem'i büyük bir tehlike bekliyor! Meryem, Derin ve savcı Oktay'ın büyük yüzleşmesinde silah sıkılır. Oktay, oynadığı oyunla Derin'i büyük bir tehlikenin içine atar. Derin, artık çaresizdir ve Oktay'ın ağzından çıkan her şeyi yapmak zorunda kalacaktır. Bu durumu lehine çeviren Oktay, yine güçlü duruma geçmiştir. Meryem ise yaşadığı olaylardan yorulmuş, buna bir son vermek için uzaklaşmaya kararlıdır. Savaş'ın hırsından korkan Meryem, herkesten uzakta olmayı tercih etmek zorunda kalır. Burcu, labaratuardan gelen sonuçta yepyeni bir bilgiye ulaşır. Güçlü ile Burcu, kazanın detaylarına ulaşmaya yaklaşırken, Oktay'ın oyunlarının son kurbanı Savaş olacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM ÖZETİ

Oktay’ın, Meryem’e olan bütün kredisi bitmiştir o yüzden devreye başkalarını sokar. Meryem’e yakın durması için Beliz’i ikna eder. Derin’i ise korkutması için Meryem’e gönderir. Oktay ise zengin hayatının keyfini sürmektedir. Savaş gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır, kazayı Meryem’in yapmadığından emindir. Gerçeklerle Meryem’i yüzleştirmeye de kararlıdır. Güçlü de boş durmaz. Burcu’yu kaza gecesinin delil dosyasını tekrar açmaya ikna etmeye çalışmaktadır. Savaş’ın ise bambaşka bir planı vardır ama işler beklediği gibi gitmez.

BAKMADAN GEÇME!