Meryem 7. bölüm 2. fragmanı Meryem gerçekleri anlatacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Meryem 7. bölüm 2. fragmanı Meryem gerçekleri anlatacak mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 15:54

Meryem 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının kısa sürede büyük kitleye ulaşan dram yüklü dizisi Meryem’in yeni bölümünde gerçekler birer birer ortaya çıkmaya devam ediyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Meryem gerçekleri anlatacak mı? Savaş, babasını kurtarmak için Derin ile evlenecek mi? İşte Meryem yeni bölüm fragmanları ve özeti!

Haberin Devamı

Meryem yeni bölümünde Savaş'ın inatçı tavrıyla gerçekler gün yüzüne çıkmaya eder. Burcu'nun bulduğu bilgiler, işlerin yönünü değiştirecektir. Meryem ise Oktay'ın kendinden bir şeyler sakladığına artık daha çok inanmaya başlar. Elindeki dosyayla Oktay'a hesap sorar ve alacağı yanıta göre olayların bambaşka boyut alacağını gayet açık bir dille lanse eder. Son yaşananlardan sonra artık Oktay ile devam etmeme kararı alır. Tüm gerçekleri, Savaş'ın da bilmesi gerektiğini düşünür ve onunla görüşmeye gider. Savaş, saklanan sırları öğrenmek için Meryem'in açıklama yapmasını bekler. Meryem, bu zamana kadar yaşanan tüm olayların gerçeklerini Savaş'a anlatacak mı? Meryem, merakla beklenen yeni bölümüyle 13 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Yurdal’ın kaçması üzerine, Savaş tutuklandı. Savaş, emniyette ağaç eve Derin ve Oktay’ın beraber geldiklerini öğrenir ve aralarında gizli bir ortaklık olduğundan şüphelenmeye başladı. Yurdal, Oktay’ın, Turan’ın evinden aldığı dosyanın ödemesini bu kez farklı bir yolla yaptı. Plan sorunsuz işleyecek gibi gözüküyordu. Ama Savaş'ı hesaba katmamışlardı.Oktay’ın, Yurdal’dan rüşvet aldığını Meryem’e kanıtlamak üzerdir. Üstelik bu kez tüm kanıtları Meryem’in gözü önüne serdi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!