Meryem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 22:15

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Oktay’ın tüm engelleme çabasına rağmen Savaş, Meryem ve Oktay’ın birlikte oldukları otel odasına daldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Meryem dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken dizisi Meryem'in son bölümünde Oktay'ın kendisini hapisten çıkardığına inanan Meryem, bir yanlışın ucundan dönmek üzereydi. Fakat, bu durumu ispatlamak Savaş için hayli zorlayıcı olacaktı. Öte yandan Savaş, babasının ne kadar korktuğunu gördü ama her zaman doğrulardan yanaydı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Savaş, Meryem ve Oktay’ın sevgili olduklarını öğrenmek üzeredir. Oktay’ın tüm engelleme çabasına rağmen Savaş, Meryem ve Oktay’ın birlikte oldukları otel odasına dalar. Gördükleri onu şoke eder. Turan Ersoy, Sargun Holding’in yolsuzluk davası için tekrar İstanbul’a gelmiştir.

Haberin Devamı

Savaş, babasının ne kadar korktuğunu görür ama her zaman doğrulardan yanadır. Meryem’e onu çıkaranın Turan Ersoy olduğunu ve Oktay’ın babasından para aldığını ispatlamak için elinden geleni yapacaktır. Meryem onu hapisten kurtaran kişinin Oktay değil, Turan olduğunu öğrenmek üzeredir. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Oktay’la ilgili olan gerçekleri adım adım öğrenen Meryem, ondan biraz daha uzaklaşır. Savaş, Meryem’in birini koruduğunu düşünür ve gerçeklere ulaşmak için Meryem’i Gülümser’e açtırdığı catering şirketinde işe aldırır. Yurdal, Turan’ı alt etmek için Oktay’dan yardım ister. Oktay, göz boyamak için Arif’i özel bir kliniğe yerleştirir. Meryem’e bir yalan daha söyler. Güçlü, Meryem’in peşindedir. Meryem ve Oktay’ın ilişkisini öğrenmek üzeredir.

BAKMADAN GEÇME!