Meryem 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Meryem 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 10:00

Meryem dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Duygu yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Meryem’in son bölümüne Savaş’ıın itiraf anı damga vurdu. Savaş’ın ağzından çıkan sevgi sözcükleri ikiliyi bambaşka duygulara sürükledi. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki Meryem’in 7. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Meryem’in son bölümü hafızalardaki yerini korurken yeni fragman araştırmaları başladı. Son bölümde uzun süredir beklenen gelişme yaşandı. Meryem, Savaş'a zarar gelmemesi için uzaklara gitme kararı aldı. Savaş'a karşı iyi yönde hissettiği duygularının onu da hedef haline getireceğini düşündü. Fakat Savaş, kaçarak değil yanında kalarak her şeyle mücadele etmeleri gerektiğini belirtti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güçlü Mahmut’u yakalamış, hapse girme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır. Bu durum sadece Oktay’ın işine gelmektedir. Burcu Güçlü’yü korumak için her şeyi yapmaya hazırdır. Savaş ve Meryem de öyle. Her şey Güçlü’nün bir anlık kararına bağlıdır. Berk ve Beliz anahtarın izini süremeye devam ederler. Yurdal’ın kasasından çıkacakları öğrenmek için Yurdal’dan önce kasaya ulaşmaları gerekmektedir. Tüm bunların dışında Savaş ve Meryem arasındaki aşk git gide güçlenmektedir. Savaş’ın ağzından çıkan sevgi sözcükleri ikiliyi bambaşka duygulara sürükleyecektir...

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!