Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı: Oktay büyük gerçeği öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı: Oktay büyük gerçeği öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 09:54

Meryem son bölümü ardından yeni fragman araştırmaları başladı. Kanal D ekranlarının çarşamba günlerine damga vuran iddialı dizisi Meryem'in son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi, olaylı final sahnesi ardından yeni gelişmelerin ilk ipuçları geldi. İşte Meryem dizisinin 12. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Savaş ve Meryem, Arif’in son sözlerini duyan hemşirenin evine gittiler ve gerçekleri öğrenmek üzereydiler. Oktay ise Yurdal’dan yardım istemişti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Meryem dizisinin yeni bölümünden ilk kareler!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oktay, büyük bir gerçeği öğrenir. Bu öğrendiği bilgiyle dengeler ne derece değişecek? Berk, gizlenen cinayeti Beliz'e anlatır. Beliz, Berk'in babasının katilini duyduğunda şaşkınlığını gizleyemez. Yurdal Sargun, oğlu Savaş'ında ona cephe almasıyla cinayetten yargılanacak mı? Büyük gerçek ortaya çıkıyor! Yurdal Sargun, cinayetten yargılanacak mı? Tüm bu soru işaretleri 18 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan Meryem 12. bölümünde belli olacak.

 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaş ve Meryem, Arif’in son sözlerini duyan hemşirenin evine gitmişler, gerçekleri öğrenmek üzeredirler. Oktay ise Yurdal’dan yardım istemiştir. Yurdal, bu isteği geri çevirmez ama Oktay’ın iplerini eline alan bu defa o olur. Üstelik Derin de Yurdal’a tüm bildiklerini anlatmıştır. Oktay köşeye sıkışır. Burcu ile Güçlü, kendilerini yaraladığından şüphelendikleri Ertan’ın evine gelmişlerdir. Ertan, Oktay’ın kendisine yardım etmesini beklemektedir. Oktay, Savaş’ın Meryem’e aşık olduğundan şüphelenir. Kıskançlığı Meryem’e olan arzularını artırmaktadır. Bu durum herkesi tehlikeye sokacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!