Mert Fırat solist oluyor

Güncelleme Tarihi:

Mert Fırat solist oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 12:56

Yönetmenliğini İlksen Başarır’ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ve Mert Fırat beraber kaleme aldığı “Bir varmış bir yokmuş” filminin başrol oyuncuları Mert Fırat ve Melisa Sözen, filmin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Filmde bir rock solisti olarak karşımıza çıkacak olan Mert Fırat, filme iki yıldır film için hazırlandıklarını söyledi, “Bu film için 2 senedir hazırlanıyorduk. Filmde Ozan karakterini oynuyorum. Bu film insanları çok güzel yerlere getirecek diye umuyorum. Hem geçmişi hem de geçmişin bizde bıraktığı izleri sorgulatan bir film. Benim de herkes gibi geçmişten gelen izlerim var. Ozan bir rock grubunun solisti. Her ne kadar bu tarz adamların bir cazibesi ve çekiciliği olsa da ben bu tarz tipleri pek sevmem. Yine de çok enteresan bir şekilde hiç zorlanamadan rolü çıkarttım. Meğer o adamları çok iyi gözlemlemişim. Bu rol için kulağımı deldirdim, küpe takıyorum. Filmde 4-5 tane orijinal şarkı seslendireceğim. Daha sonra bu şarkılar bir soundtrack albümde toplanacak. Sahnede duruş için “Bu bi tuzak” grubundan Ali Güçlü ve gurubuyla çalıştım. Şarkı nasıl söylenir, hangi hal ve tavır takınır falan bunların hepsini çalıştım. Gerçek hayatta Nehir gibi bir karakterle karşılaşıp tanışmak isterim.” dedi.

Haberin Devamı

Mert Fırat solist oluyor

Nehir çok rahat bir kız
6 Şubat’ta vizyona girecek olan filmde Nehir karakteriyle karşımıza çıkacak olan Melisa Sözen ise canlandırdığı karakterle ilgili olarak “Nehir, çocukları çok sevdiği için anaokulunda öğretmenlik yapıyor ve masallarla çok özel bir ilişkisi var. Filmde bolca masallara yer vereceğiz. Çünkü karakterlerimize çok özel göndermeleri olacak. Saçlarımın uçlarını Nehir için maviye boyattım. Nehir’in en çok rahat bir kız olmasını sevdim. İçinden geldiği gibi özgürce yaşıyor ve sürprizli bir karakter.” dedi. Filmde Melisa Sözen ve Mert Fırat’a Hare Sürel, Mustafa Uzunyılmaz, Judith Lieberman, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun eşlik ediyor.

Mert Fırat solist oluyor



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!