Mersinli kanaryacılar ödülle döndü

Güncelleme Tarihi:

Mersinli kanaryacılar ödülle döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 12:35

Mersinli kanaryacılar ödülle döndü

Haberin Devamı

ADANA’da gerçekleştirilen Anadolu Kanarya ve Kafes Kuşları Yarışması’na 411 kuş ile katılan Mersinli kanarya severler kupaları topladı.
Bu yıl Adana'da düzenlenen ve sezonun ilk kafes kuşları güzellik yarışması olan Anadolu Kupası Mersinli kanarya üreticilerinin başarısıyla sonuçlandı. Yarışmadan 28 birincilik, 22 ikincilik, 21 üçüncülük alan Mersin Kanarya ve Kafes Kuşları Sevenler Derneği kentte kupalarla ve bir sonraki yarışma için büyük motivasyonla döndü.
En çok katılımın olduğu kanarya ırkı olan Yorkshire kanaryalarda daha önce kümesinden dünya şampiyonları çıkaran Ali Asfuroğlu'nun kanaryaları kupaları topladı. Yarışmaya sadece iki tane Padovan ırkı Kanarya ile katılan Mustafa Yalçın Tosun'un iki kuşunun da birinci olması ise etkinliğin en güzel sürprizlerinden birisi oldu.
Bir büyük organizasyondan daha alınlarının akıyla çıktıklarını belirten Dernek Başkanı Şenol Taş "Aldığımız dereceler sonraki yarışmalar için çok güzel motivasyon oldu. Mersin'imizi gerek Türkiye'de gerekse dünyada gururla temsil etmeye ve şehrimizin adını her yerde duyurmaya devam edeceğiz" dedi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!