Mersinli 2 firmaya çevre ödülü

Güncelleme Tarihi:

Mersinli 2 firmaya çevre ödülü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 15:38

Mersinli 2 firmaya çevre ödülü

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - TÜRKİYE Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde, Mersin'de faaliyet yürüten 2 tesise çevreye duyarlılıklarından dolayı ödül verildi.
Eğitim ve konferanslarla üye belediyeleri arasında işbirliği ve deneyim alışverişini sağlayan Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen Çevreci Tesis Ödülleri sahiplerini buldu. Sanayi tesislerinin çevre yönetimi konusunda duyarlılığını artırmak amacıyla iki yılda bir düzenlen ödül töreninde bu sene 11 üye belediyeden, toplamda 40 tesis çevreye duyarlılıklarından dolayı ödüllendirildi. Mezitli Belediyesi sınırları içinde faaliyet gösteren Aldo Grup-Opat Otomotiv ve Gürsoy Grup Otomotiv ödüllendirildi. Firma temsilcileri ödüllerini Sağlıklı Kentler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in elinden aldı.
Sağlıklı kentleşmeyle halkın sağlığını koruyan tesis yöneticilerini tebrik eden Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türkiye'den 40 firmanın ödül aldığı törende Mezitli'den 2 firmanın yer almış olmasının kendisini gururlandırdığını kaydederek, ''Mutlu kent Mezitli diyerek çıktığımız bu yolda biliyoruz ki, ancak sağlıklı olan insan mutlu olabilir. Mezitli Belediyesi olarak kalite yönetim sistemimizi geliştirerek sağlıklı hizmet üretebilmek için adımlar atıyoruz. Vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam ve spora teşvik etmek amacıyla birçok projeye imza attık. Kentimizin gelişmesi için sürdürdüğümüz mücadele yurtdışında da takdir görmektedir. Dünyadaki gelişmiş kentlerde nasıl bir yaşam imkanları varsa Mezitli’ye de bu imkanları sağlamaya gayret gösteriyoruz'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!