Mersin'de uyuşturucu madde operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Mersinde uyuşturucu madde operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2018 16:36

Mersin'de uyuşturucu madde operasyonu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de jandarma tarafından yapılan iki ayrı operasyonda uyuşturucu tacirlerinin piyasaya süreceği uyuşturucu maddeler yakalanarak, imha edildi.
İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda Tarsus ve Mut ilçelerinde çok miktarda uyuşturucu maddenin piyasaya sürüleceği belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı, Mut İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları operasyonda, hayvan ağılı içerisinde kurutulmaya bırakılmış 3 kilo 300 gram gram kubar esrar maddesi ve sulama sistemi kurulmuş şekilde 224 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevir sökülerek imha edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
2’nci operasyon ise Tarsus ilçesinde gerçekleşti. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığınca drone ile yapılan kontrollerde tespit edilen, 5 çuvala doldurulmuş ve araca yüklenmiş vaziyette, satışa hazır halde 40 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucuya el konulurken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!