Mersin'de künefeciye silahlı saldırı: 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Mersinde künefeciye silahlı saldırı: 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 04:11

Mersin'de künefeciye silahlı saldırı: 6 yaralı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de kimliği belirsiz iki kişi, bir gün önce fazla olduğunu öne sürdükleri hesap nedeniyle tartıştıkları künefeciye tabancalı saldırıda bulundu. Saldırıda 3'ü müşteri 6 kişi yaralanırken, kalp krizi geçiren bir kadın hastaneye kaldırıldı. 
Olay, gece yarısı merkez Yenişehir İlçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki künefecide meydana geldi. Önceki akşam müşteri olarak künefeciye gelen kimliği belirsiz 2 kişi, hesap nedeniyle çalışanlarla tartıştıktan sonra işyerinden ayrıldı. Aynı kişiler bu gece plakası henüz belirlenemeyen bir otomobille geldikleri künefeciye tabanca ile ateş açtı. Saldırıda 2 çalışan ve 3 müşteri, yaralanırken, bir kadın müşteri de kalp krizi geçirdi. Saldırganlar, ateş ederken kullandıkları tabancayı caddeye atıp, kaçtı.  İhbar üzerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kalp krizi geçiren kadın ile yaralılardan Halim Yüksel (29) ile Ahmet Cömert (40), Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, Serkan Altay (19), Soner Çiçek (33) Şehir Hastanesi, Cem Yılmaz (40) ve Eren Filit (54) Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
Polis ekipleri paniğe neden olayla ilgili yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddeyi bir süreliğine trafiğe kapatarak olay yerinde inceleme başlattı. Kimliği belirsiz iki saldırganı yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü devam ediyor.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!