Mersin'de Hüseyin Kağıt rüzgarı esti

Güncelleme Tarihi:

Mersinde Hüseyin Kağıt rüzgarı esti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 16:03

Mersin'de Hüseyin Kağıt rüzgarı esti

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'in Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı mahallesinde konser veren Hüseyin Kağıt, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Mezitli Belediyesi'nce düzenlenen konserde sevenleri ile buluşan Kağıt, birbirinden hareketli şarkıları ile alandakileri coşturdu. Müziğin ritmine ayak uydurup kaşıklarla oynayan Kağıt'a hayranlarının da eşlik etmesi renkli görüntüler oluştururken, kısa sürede verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü şarkıcı, alandakilerle selfie yaptı.
ATATÜRK SEVGİSİ TARTIŞILMAZ
Yaptığı konuşmasında 30 Ağustos'un bir kahramanlık destanı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Bu destan, askeri dehası ve devlet adamlığı tüm dünya tarafından onaylanmış, büyük önderimiz Atatürk'ün, tarihimize kazandırdığı büyük bir onurdur. Biz de bu onura, ulusal değerlerimize sahip çıkıyoruz. Mezitli halkı tüm bayramlarda tek yürek oluyor. Bayraklı yürüyüşlerimize her kesimden insan katılıyor. Mezitli'de ve Mersin'de yaşayanların Atatürk sevgisi tartışılmaz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!